....070-697 32 31.... [email protected]

Nyheter 2007

071231 – Gott Nytt År!  

Nu lider 2007 mot sitt slut och det är dags att summera det gångna året. För Wellieson gav 2007 två nya SVCH (Gatsby och Galahad) och Gambler blev godkänd i AKL. Gandalf tog 3 raka CERT och Game tog 2 CERT. Tre hanar (Gandalf, Gatsby, Galahad) blev godkända i eftersöksgrenar ÖKL och Game blev godkänd i EKL. Dessa fyra hundar startade flitigt på jaktprov och visade stort sök men lite varierande stadga på fågel… Game har fått ihop ett 1a, ett 2a och ett 3e pris i EKL och till slut tog Gatsby och Gandalf ett varsitt välförtjänt 1a pris i ÖKL på fält och i och med det blev Gandalf Welliesons första SUCH! Under våren mentalbeskrev vi fem av G-hundarna med bra resultat. E-kullen såg dagens ljus och fick en lite knackig start i livet eftersom deras mamma Mymlan blev väldigt sjuk efter valpningen. Hon drabbades av både livmoderinflammation och pyometra under valparnas första månad, många uppfödarkollegor och veterinärer hjälpte till under den här tiden - ingen nämnd och ingen glömd. Valparna är nu drygt 7 månader gamla och jag är säker på att de kommer visa framfötterna 2008! Den sista händelsen under 2007 var en lång bilresa till Belgien för att para Game med Djinn des Brumes des Bois, jag hoppas det resulterar i valpar i början av 2008.

 

Jag vill tacka alla vänner för 2007. Jag hoppas att ni har haft en skön jul och att ni kommer få ett storartat år 2008! Tack för alla julkort jag har fått, själv fick jag tyvärr inte iväg några.

 

Ett särskilt tack till Debbie & Mark som lät mig använda Easdale Ridge, Ted & Teresa som tog hand om E-kullen när jag var på Pingstläger, Joe och Marcus för att jag fått jaga på era marker, Ingela för resesällskap till prov och andra evenemang under året. Jag är väldigt stolt över Wellieson valpköparna; Olle som kämpade på och lyckades så väl med Gandalf, Hanna som har visat Galahad så väl på jaktprov men tyvärr hade orimlig otur och inte fick något pris i år, Joakim som är skitduktig med Gatsby, Bjarne & Ellen som jobbar på flitigt med Gambler och som aldrig tvekar att köra hela vägen till Sverige för att vara med på evenemang här, Joe som ser till att Gangster kommer ut och jagar mer än de andra hundarna tillsammans! Karin & Adam som tar så väl hand om Eazac och Agneta & Micke som har Eanie – ni visar vägen för E-kullen!

 

Av allt som hände 2007 är det största ögonblicket tveklöst den stund då Kiri (Mymlan) började slicka Eanie igen, efter hemkomsten från sjukhuset. De första dagarna kändes hon inte vid valparna men lilla Eanie gav inte upp och efter några dagar började det fungera igen. Jag trodde inte att Kiri skulle klara hjärnhinneinflammationen men idag är hon helt återställd, sånär som en knyck på svansen. Särskilt minnesvärda är förstås också Gatsbys och Gandalfs fantastiska 1a-priser på fält, dem tänker jag fira ordentligt igen ikväll J

071229 - Valpplaner: Nu är Game parad med den belgiske hanen Djinn des Brumes des Bois. Om hon är dräktig föds valparna i slutet av februari. Information om kombinationen hittar du på länken "Valpar". Hör av dig om du är intresserad av en valp!

Jag vill tacka Eleonore Lequime för att jag fått använda hennes fantastiska hane och för hjälp med planeringen av resan. Stort tack också till Peter och Hanne för hjälp och gästfrihet i Belgien, Robert för hjälp med resan och familjen Svedberg för att ni tog hand om Easy och Ella.   

071215 - SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION: Julen kom tidigt i år, idag tog GANDALF betyg 7-7 på fältprov i öppen klass på särskilt prov i Enköping för domare Anders Beskow. Totalt blev det 164 p och ett 1:apris vilket betyder att Gandalf är klar för att starta i EKL och att han får ut titeln SUCH - Welliesons första! Olle och Gandalf hade ju en slitig säsong i eftersöksgrenar och därför blev deras jaktprovssäsong kort. Det är inte illa att få hunden till ett förstapris på kluriga fasaner en vecka före jul! Stort tack för att du satsade så mycket in i det sista Olle - det är fantastiskt roligt att nu ha Gandalfs fina egenskaper "på papper!  

071203 - Fältträning: Lilla EASY var och bekantade sig med fasanerna i Enköping idag. Vi hade väldigt kul!

071202 - Fältprov: Första advent firar vi med att GATSBY tog betyg 8 på fält och 10 på apport (=1:a pris) vid bretonklubbens särskilda prov i Enköping idag. Domaren Lars Olander hade bara positiva saker att säga om hunden och hans duktiga förare Joakim Svedin. Det är inte lätt att jaga fågel i december, jag hade turen att vara på plats som åskådare under provet och är så stolt över Gatsby och Joakim att jag nästan spricker! Första fågeltagningen var det en rapphöna och sedan gjorde Gatsby ett jättefint arbete på fasan.

Gatsby är Joakims första hund och det här 1:apriset i ÖKL, när hunden bara är drygt 2,5 år, är verkligen en fantastisk prestation. Tack för uppvisningen idag, killar!

Pricken över i är att även G-valparnas fina pappa Scuba's Glengoyne gick till pris på fält idag - stort grattis "Musse" och Annsofie!

071201 - Valpträff: Idag samlades den lilla E-kullen här hemma på Frötuna. December bjöd på kallt och ruggigt väder så vi nöjde oss med att gå en promenad och att lägga viltspår till hundarna. Den här kullen ser ut att utvecklas till stabila och snälla hundar och idag visade de också potential som duktiga spårhundar. Det är väldigt roligt att samla kullarna och med all dramatik som var kring E-kullen när de var små känns det särskilt skönt att se dem pigga och friska. Nu är det länge sedan de drack ur nappflaska! Stort tack till Micke & Agneta samt Karin & Adam för att ni kom hit!

071111 - Fältprov: Säsongens sista ordinarie prov gick på Askö Säteris fina marker utanför Västerås, i kombination med årets första snö. Lars Thulin dömde. Vi var där med hela gänget på lördagen; GAME, GATSBY, GALAHAD och GANDALF och på söndagen startade Gatsby och Gandalf. Utdelningen blev dock mycket klen, efter trassel med fåglarna i sista släpp på lördagen fick Game en 4a på fält och en 9a på apporten. Gatsby låg mycket nära ett bra betyg på söndagen men nollade efter att en harlöpa lurat in honom i buskage med rapphöns som lämnade buskaget innan han noterade dem. Vi kan väl summera säsongen med att det inte är så enkelt att få hundarna till pris på prov... 

071104 - Fågelträning och fältprov: EAZAC och EANIE har varit på sin första fågelträning, lördag och söndag. De har haft kul och fått en hel del att tänka på. Kul att se att ni redan kommit så långt med E-valparna; Karin & Adam (Eazac) och Agneta & Micke (Eanie), det bådar gott inför jaktsäsongen 2008.

GANDALF har startat på fältprov i Alingsås men gick tyvärr ut sig på fågel.

071028 - Fältprov: GAME och GATSBY har varit på prov på Gotland lördag och söndag; Game startade i EKL och Gatsby i ÖKL, domare var Lars Karlsson. Provet gick på underbara marker i När på Gotlands östkust, mycket gräsmark och generöst med remisser. Hundarna hade kontakt både med fasan och rapphöns. GATSBY visade upp ett sök av hög klass men hade tyvärr samma tryck i eftergångarna så det blev betyg 0 båda dagarna. Mycket hade falllit på plats för Game sedan tidigare jaktdagar under hösten och hon arbetade bra under helgen. På lördagen blev det betyg 7-10 (fält-apport) vilket räcker till ett 1:a pris totalt. På söndagen blev det 6-9=2:a pris. Woksebs Ozzie och Scuba's Highland Witch fick också varsin 6a på fält i EKL. Många andra duktiga hundar var med och vi hade en härlig helg. På lördagkvällen roade vi oss i magasinet på Gangvide Farm - ett riktigt höjdarställe!

071022 - Eftersöksgrenar: Äntligen! Idag tog GANDALF 10-10 på eftersöksgrenar  i ÖKL på särskilt prov i Vagnhärad, Anders Beskow dömde. Nu är det bara att ladda för fältproven Olle!

071021 - Jaktprov: GAME har varit på Öland och startat på fält två dagar i rad utan framgång. Men skam den som ger sig, nästa helg åker vi till Gotland... Ölandshelgen hade bjöd dock på många  ljuspunkter; Marcus Niklasson blev klar med sin domarutbildning, Woksebs Ozzie jagade väldigt bra på söndagen, Bosco blev jaktprovschampion, Game fick gå i släpp med sin pappa Musse, som debuterade på fältprov i helgen och sist men inte minst hade vi besök av våra engelska vänner Steve Chant och Dave Pilkington under provet.

071014 - Jaktprov: GATSBY, GALAHAD, GANDALF och GAME har startat på KM på Berga i helgen. Med 4 hundar till start hoppades vi förstås på något att fira men det blev inga priser till oss den här gången. Alla hundarna fick beröm för sitt sök och det är verkligen kul att se dem i arbete på fältet. Killarna visade dessutom god kvalitet i eftersöksgrenarna, Gatsby och Galahad fick 10-9 (vatten - spår) och Gandalf 9-9. Game fick betyg 8 i apportrutan men klarade inte rävsläpet och därför avstod vi från vattnet. Jag vill tacka Joakim, Hanna och Olle för att ni lägger så mycket tid och engagemang på hundarna, nu måste vi bara slipa till fågelkontakterna innan säsongen är slut!

De fina titlarna på KM gick i år till Classic Dream's Quick in Fields (KM Fält) och till unghunden Landsbygdens Retur som startade i öppen klass och tog både klubbmästartiteln i eftersöksgrenar och vann det odelade provet. En fantastisk prestation som jag vill gratulera ägare och uppfödare till! Landsbygdens Retur är kusin med G-kullen, läs mer om honom på http://www.woksebs.com/. Stort grattis även till Woksebs Ozzie som var gjorde ett starkt jobb i eftersöksgrenar i EKL.

071007 - Jaktprov: GATSBY och GALAHAD har startat på fältprov i Enköping för domare Kjell Alinger i helgen. Gatsby har startat båda dagarna, jagade ok på lördagen men fick inte till någon fågelsituation. På söndagen gick Gatsby med stor fart och vidd och fick beröm av domaren för dagens bästa sök men när han till slut fick närkontakt med två rapphöns drog hönsen med sig både honom och släppkamraten Galahad på en lång tur ur marken. Galahad hade tidigare under dagen jagat jämnt i bra fart och haft två bra fågeltagningar men nu slutade det med betyg 0 i allafall. Bara att ta nya tag!

071003 - Jakt: Ingela Lindfors och jag har gått som hundförare på jakt utanför Tierp i tre dagar. Hundarna arbetade bra men var slitna sista dagen. Fågel fälldes varje dag, Games bästa dag var tisdagen med 7 fåglar fällda. Mymlan var bara med ett par korta släpp, varav ett parsläpp med Game då de visade upp sekundering för skyttarna. 

070930 - Jaktprov: GATSBY och GALAHAD har startat på fältprov på Fjällskär i ÖKL lördag och söndag. Båda har jagat bra och fått beröm av domarna men lydnaden räckte inte till, tyvärr, båda förbröt sig på fågel båda dagarna. Det är bara att ladda om till nästa helg!

Många släktingar och goda vänner var med på Fjällskärsprovet och jag vill passa på att gratulera alla, både de som gick till pris och de som nästan gjorde det! 

070926 - Jakt: Jag har varit på Gotland några dagar och fått och fått jaga på Marcus Niklassons och Johan Olofssons marker, det har varit härliga dagar med fält- och sjöfågel. Hur jakten går till hos Marcus och Joe kan ni läsa om i det nummer av jaktjournalen som är ute nu (se http://www.jaktjournalen.se/). I artikeln nämns Embla (Scuba's Highland Witch) och Kitos (Wellieson Gangster). Killarna lyckades övertala mig att gå med bössa, hela 5 skott har jag avlossat men på säkert avstånd från fåglarna...

070825 - Eftersöksgrenar: För oss som hade bakläxa på spår och vatten blev det ingen rippremiär idag utan istället särskilt prov i eftersöksgrenar i Sala. Uttrycket "tredje gången gillt" beskriver provsäsongen bra såhär långt; GAME tog nu full pott i EKL. Om jag skulle sköta mig lika bra som hunden hade hon säkert lyckats tidigare men idag klarade hon det trots nervös och dum förare... I släpspåret var det räv, i rutan hittad hon and, kanin, trut och räv. Jag vill passa på att tacka Mia på Lockfågelns kennel för inbjudan till det särskilda provet och för att jag fick kika lite på G-kullens halvsyskon som nu finns i Mias valplåda. De var förstås jättesöta!

Gatsby och Gandalf rapporterar om en hel del ripor i videt på fjället, dock inga med i ryggsäcken ännu...

070821 - Eftersöksgrenar: GANGSTER startade på särskilt prov på Gotland och tog v10-s9 i ÖKL. Stort grattis till husse Johan Olofsson!

070818 - Utställning: GAME tog sitt andra CERT på utställning i Norrköping idag, för norske domaren Torbjörn Granheim!

"Välskuret huvud. God över- och underlinje. Tillräcklig benstomme och vinklar. Mkt bra pälskvalitet och färger. Goda rörelser och utm kvalité" JKL1, BJKL1, CK, CERT, BTKL2

070814 - Lite av varje: Gandalf har gjort ännu ett försök på eftersöksgrenarna men det vill sig inte riktigt, tyvärr. Däremot har G-valparnas pappa, Scuba's Glengoyne, blivit godkänd i eftersöksgrenar ÖKL - grattis! Valparna i E-kullen har varit hos Anders Landin på valpträff, det var kul och mycket givande. Både valpar och förare jobbade bra och nu har vi en bra plan för träningen. I söndags blev valparnas morbror, Woksebs Magnum, svensk utställningschampion. Kul!

070805 - Eftersöksgrenar: Vid helgens prov i Avesta startade GANDALF och GALAHAD. På lördagen gjorde Galahad dagens bästa spår och Gandalf gjorde dagens bästa vatten på söndagen. Gandalf lyckades dock inte få poäng på båda momenten samma dag, han hade 0-8 på lördagen och 9-0 på söndagen medan Galahad fick 0-10 på lördagen och 8-9 på söndagen.

070728 - Championat: Idag tog Hanna och GALAHAD sitt tredje 1:a pris i ÖKL på viltspårprov och därmed har vi ännu en viltspåprovchampion i G-kullen! Underbart, stort tack Hanna och Fingal för det jobb ni lagt ned!

070722 - Eftersöksprov och utställning: GAME har startat i EKL på eftersöksprovet i Hällefors i helgen men det blev tyvärr bara två misslyckanden på räven. På söndagen åkte vi från Hällefors till Västerås på utställning och där fick hon Cert och R-CACIB så nu känns det ganska bra ändå!

"Utm huvud o uttr. mkt bra hals o rygg, ngt brant kors, bra bröstkorg, bra vinklar, mkt goda rörelser" Utmärkt Typ. JKL 1, BJKL 1, BTKL 2, Cert, R-CACIB.

070713 - Viltspårprov: GALAHAD har tagit 1:a pris på ordinarie viltspårprov i Dreverklubbens regi, grattis Hanna! Även GANDALF har varit på viltspårprov och kompletterat sitt championat med ännu ett 1:apris.

070713 - Valpleverans: Nu har EANIE blivit en Lockfågel, här är sista bilden tagen i köket på Frötuna - medan hon väntade på att Mia, Micke, Casper, Micke och inte minst Agneta skulle dyka upp! Just nu är hon ganska lik sin mamma i ansiktet, hoppas att det håller i sig. EASY är nu enda valpen här hemma och jag ser fram emot att lära känna henne ordentligt.

 

 

 

 

070711 - Valpleverans: På bilden sover EAZAC hos sin mamma sista stunden innan Karin och Adam kom för att hämta honom. Nu har de åkt hem och vi önskar dem all lycka till med varandra, alla tre!

070708 - Eftersöksprov: GALAHAD och GATBSY startade på Berga igen, GATSBY fick med sig 8-10 (vatten-spår) och GALAHAD fick en 8a på spåret men nollade tyvärr vattnet. Hur som helst är era killar klara för att starta på fält i öppen klass nu - bra jobbat!

070707 - Eftersöksprov: Tre av de fem hanarna i G-kullen debuterade i öppen klass i eftersöksgrenar på Berga för Nicke Niklasson. GANDALF blev tyvärr inte godkänd men GALAHAD fick 8-10 (vatten-spår) och GATSBY 10-9! 

070624 - Valparna: E-kullen är nu 6 veckor gammal och jag har efter mycket velande mellan tikarna bestämt mig för att det blir EASY som stannar hos mig. EANIE kommer att flytta till Sala, Mia Källberg på Lockfågelns kennel har bokat henne och hon kommer att bo hos Agneta och Micke Svedberg. För EAZACs del blir det Hägersten, hos Karin Ekh och Adam Dschulnigg. Jättebra hem för båda valparna men de är ju som tur är mina ett litet tag till!

070617 - Träning: GALAHAD har varit hos Anders Landin på kurs den här helgen och GATSBY var där förra helgen. hjälper Det är verkligen härligt att ha valpköpare som tar träningen på allvar. Helgerna hos Landin är roliga men väldigt krävande för både hundar och förare. Galahad och Gatsby är två unga herrar med stor arbetslust och jag hoppas att kurshelgerna hjälper till så att hundarna kan få visa sin kapacitet under provsäsongen i år!

070615 - Valpar: Nästa Wellieson valpkull planeras till våren 2008 och presenteras nu på länken "Valpar". Hör av dig till mig om du är intresserad!

070610 - Utställning: GANDALF har idag varit på utställning i Norrköping. Bertil Lundgren dömde och han gav Gandalf hans tredje raka CERT och dessutom BIRet i konkurrens med E-valparnas storasyster Javidel Tio ("Chelsie") som fortfarande är junior. Gandalf blev sedan även BIG-4, Welliesons första grupplacering! Stort grattis och varmt tack till Lotta och Olle för ert engagemang i Gandalfs utställningsturné! Jag är jätteimponerad! Samtidigt var GAMBLER på norska specialen som dömdes av Torbjörn Granheim. Gambler fick CK och blev 4:e bästa hanhund! Vi firar med ballonger!

Gandalfs kritik:

Typ och helhet: Utmärkt. Maskulint välmejslat huvud, utmärkt nosparti, bra hals och skuldra, tillräckliga vinklar fram, bra bröstkorg, stark rygg, något fallande kors, bra lårbredd, välvinklad bak, rör sig med bra steglängd och drive, bra benstomme tassar och päls. Visas i utmärkt kondition.

070604 - Hopp och förtvivlan: Kiri kom hem idag efter 10 dagar på Strömsholm. Hon har haft livmoderinflammation och hjärnhinneinflammation och är fortfarande väldigt medtagen. Hon har varit in i valplådan men tvivlar på att det är hennes valpar som bor där.

Stort tack för alla tummar och tassar som ni har hållit för henne hittills - det behövs nog ett tag till. Det är jätteskönt att ha henne hemma och jag firar med ett par ballonger men det är en lång väg kvar innan min bästa kompis och fina jakthund är återställd.

070603 - Utställning: Gamblers har varit på utställning hemma i Norge. Horst Klebenstein dömde och det blev ett 1:a pris i Åpen Klasse. 

070601 - HD-resultat: Gamblers röntgenresultat har kommit och han avslutar kullens perfekta "röntgenrad" med ännu ett A. Härligt!

070527 - Utställning och viltspår: Familjens skönhet Gandalf tog sitt andra raka cert på SKF's specialutställning på Ånnaboda. Han blev dessutom 3:e bästa hanhund. Bra jobbat i ringen Lotta! Samtidigt som detta hände tog Gatsby, med Joakim som "drivankare" sitt tredje 1:apris i ÖKL viltspår och har därmed meriterna för Svenskt Viltspårpovchampionat och tituleras J SVCH Wellieson Gatsby. Galahad är också på god väg med ett 1:apris i ÖKL.

070520 - Valpar: E-kullen har fått namn nu; hanen heter Eazac efter pappa Easdale Ridge som till vardags kallas Zac. Tikarna heter Easy och Eanie.

070518 - Valpar: E-kullen har fått ett eget fotoalbum.

070513 - Utställning: Gandalf och Gambler var på Svensk Vinnarutställning i Österbybruk idag. Gandalf blev 4:e bästa hanhund med CERT!

070512- Valpar: Kiri valpade sent på kvällen. Efter en del komplikationer har vi 3 söta valpar i lådan. Det finns ett par bilder på karamellerna på deras egen sida: E-kullen.

070512- Viltspårprov: Gambler blev godkänd i AKL och GAtsby tog sitt första 1:a pris i ÖKL.

070511 - Mentalbeskrivning: 5 av 6 hundar ur G-kullen och deras pappa mentalbeskrevs enligt vorstehklubbens modell av Lasse och Olle Thulin. Resultatet var väldigt positivt och jämnt i kullen - vi har nu fått "kvitto" på att hundarna är så trevliga som vi har tyckt hela tiden ;-) Alla var skottfasta, öppna, visade stor jaktkamplust, liten eller obetydlig skärpa och försvarslust och hade liten eller måttlig dådkraft. Samtliga resultat finns längst ned på G-kullens sida.

Jag vill tacka alla er som kom med hundarna, jag uppskattar det verkligen och tycker det är toppen att ni satte av en hel fredag för detta! Bjarne, Ellen och Leonora hade ju dessutom kört ända från Oslo för att beskriva sin hund Gambler. Vill förstås även tacka Lasse och Olle Thulin för att ni tog emot oss och för att ni bjöd på goda råd och vackert väder!

070506 - Utställning: Gambler tog ett 1:a pris i ÖKL på utställning hemma i Norge!

070506 – Dräktighet: Kiris mage fortsätter växa, hon mår bra och är pigg men nattsömnen börjar bli lite störd, hon har svårt att ligga bekvämt. På länken "Valpar" kan du läsa om de kommande valparna. 

070410 – Ultraljud: Kiri är dräktig!!! Nu är det bara att invänta mitten av maj! Om du är intresserad av en valp skall du höra av dig till mig. Mer info finns på länken ”Valpar”.

070408 – Födelsedag: G-kullen fyller 2 år!

070407 – Utställning: Game var på ”Lilla Stockholm”, det blev en 2a i jaktprovsklass med motiveringen att hon är tunn med för kort nosparti och så hade domaren velat ha ett mildare uttryck i hennes ansikte. Bättre lycka nästa gång?

Stort grattis till Marjo och Jack för korthårs BIR-et och Anders med CD’s Yeoman ”Jojje” som tog långhårens BIR och dessutom fick ett CERT!

070405 – Födelsedag: Mymlan och alla hennes fina syskon fyller 7 år. Hur gick det till???

070324 – Vandringspris: Svenska Weimaranerklubben hade årsmöte med traditionsenlig utdelning av vandingspriser och utmärkelser. Game vann vandringspriset ”Årets Rookie 2006” och Mymlan erhöll Svenska Weimaranerklubbens bruksavelspris i brons.

070317 – Jaktprov: Game startade på ”Spring pointing test” i England. Hon fick gå två släpp och det var gott om fågel men vi fick inte riktigt till det och så hon fick inte med sig någon merit hem.

070314 – Parning: Kiri är nu parad med Zac. Nästa steg bli ultraljud om ca 4 veckor. Hoppas att det är fullt med valpar där inne då… Klicka på ”Valpar” om du vill veta mer om kombinationen!

070227 – Löptider: Nu har Kiri börjat löpa. Vi åker till England omkring den 9:e mars och om allt går som det skall (peppar, peppar…) blir det valpar någon gång i andra halvan av maj. Klicka på ”Valpar om du vill veta mer om parningsplanerna!

070218 – Jägarexamen: ÄNTLIGEN! Det räcker ju inte att utbilda hundarna, ibland måste man själv sätta sig på skolbänken... I helgen har min kompis Ingela och jag gått kurs och klarat jägarexamen. Nu är vi förstås extremt sugna på att komma upp i fjällen med hundarna! Om du har ett litet vapenskåp att sälja får du gärna höra av dig…

Jag kan varmt rekommendera jägarexamenskursen som vi gick på företaget HUNT i Stockholm. Du hittar information på http://www.hunt.se/.

070129 – Röntgenresultat: Gangster är HD röntgad med resultat A!

070128 – Utställning: Gambler var på utställning i Gjøvik. Debuten i öppen klass resulterade i en 2:a, men det blir säkert en etta när han har vuxit klart och grovnat i kroppen! Nya bilder finns i hans fotoalbum.

070121 – Ny träningskompis: Paula Wallenius var här idag och visade upp sin nya weimaraner;  ”Igor” som hon har köpt hos kennel Mystic Art i Norge. Igor är ett år gammal och i hans stamtavla finns lika delar Wokseb, Mimmtrix, Scuba och Bjönnsteig. Det är en glad och lättsam hund med mycket vackert huvud. Skall bli spännande att följa Igor och Paula under året! BILDER på Igor finns här!

070116 – Ny hemsida: Det har gått 1,5 år sedan min hemsida hade ”premiär” och idag har jag bytt till en ny version – hoppas att du gillar den! Jag vill passa på att tacka Camilla Bonde på Relief i Uppsala för allt det arbete du lade på min gamla hemsida!

Welcome

Recent Photos

Upcoming Events

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.